Jumbo doneert kerstdinerpakketten aan voedselbankgezinnen met kinderen

In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en Voedselbanken Nederland trakteert Jumbo dit jaar weer vele tienduizenden mensen op een onvergetelijk kerstdiner.

Ook deze Kerst steunt Jumbo de voedselbanken weer op grootse wijze. Dit zeggen ze er zelf over: "Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend dat zij met kerst samen kunnen genieten van een feestelijk diner. Er zijn veel ouderen die zich eenzaam voelen en gezinnen die het even niet op eigen kracht redden. Speciaal voor hen heeft Jumbo ook dit jaar kerstdinerpakketten samengesteld.
Met de inhoud van deze pakketten kan een driegangenkerstdiner worden bereid, dat bestaat uit onder meer biologische tomatensoep, rodekool met appeltjes, stoofpeertjes, aardappelpuree, een stukje vlees/vis/vega en een chocoladepudding met warme kersen.

Vrijwilligers van het Nationaal Ouderfonds verzorgen met de pakketten die Jumbo doneert sfeervolle etentjes voor ouderen die wel wat gezelschap kunnen gebruiken. Daarnaast krijgt een groot aantal gezinnen via Voedselbanken Nederland ons pakket met producten en recepten om thuis zelf een feestelijk kerstdiner te bereiden."

Geweldig toch?