Donaties

Antoon Schellenscollege en basisschool ‘t Palet

Geweldig als leerlingen zich in een acte inzetten voor de Voedselbank. Onlangs voerden 2 scholen tegelijkertijd zo’n actie. 

Donaties Lees meer

Hoogstamboomgaard Acht

Elk najaar leveren de vrijwilligers van Hoogstamboomgaard Acht een grote hoeveelheid biologisch fruit af bij de Voedselbank. Maar in het voorjaar is het ook genieten geblazen in deze monumentale boomgaard.

Donaties Lees meer

Books for Life

Books for Life schenkt deel opbrengst aan de Voedselbank
Op 30 maart hebben André Verschoor en Andre Nieweg bij Books for Life een mooie cheque van € 2.000 in ontvangst mogen nemen.

Donaties Lees meer

Eindejaarsacties 2018

Elk jaar zijn we weer blij als het tegen Kerst loopt. Zoveel mensen die dan spontaan acties ontketenen voor onze cliënten!

Donaties Lees meer

Statiegeldactie 2018

Ook in 2018 konden bij een aantal supermarkten in Eindhoven klanten met hun statiegeld  Voedselbank Eindhoven steunen. 

Donaties Lees meer

Voedselbrigade 2018: fantastisch!

Sinds maart vorig jaar rukken iedere dag de chauffeurs van de voedselbrigade uit met 2 koelwagens. Wat zij ophalen bij supermarkten is ronduit fantastisch!

Donaties Lees meer

Gratis schoonmaakbeurt door RMM Mobile Cleaning

Als je niet zelf je auto hoeft te wassen, maar als dat voor je wordt gedaan terwijl je ergens onderweg bent. Hoe cool is dat? Het overkwam ons zomaar...

Donaties Lees meer

Ennatuurlijk medewerkers schenken hun kerstpakket

Bestuurslid voedsel- en fondsenwerving André Verschoor ontving een aantal medewerkers van Ennatuurlijk. Zij hadden een prachtdonatie bij zich.

Donaties Lees meer

Chocola met slagroom bij AH Kamperfoelielaan

We zijn altijd heel blij met alle initiatieven voor onze cliënten. Maar soms worden we echt verrast door een nieuw creatief idee, zoals deze keer.

Donaties Lees meer

Winkelactie door SNS medewerkers

Regelmatig vagen bedrijven of ze wat mogen doen voor de Voedselbank. Geweldig. Deze keer was het de SNS Bank.  De medewerkers besloten een winkelactie te houden.

Donaties Lees meer

Pagina's