Donaties

10 Dec

Knip bestaat 3 jaar. Pascale proficiat!

Sinds september 2016 kunnen cliënten van de voedselbank terecht bij Pascale Jansen om hun haar te laten knippen. Pascale zorgt voor een bon in het voedselpakket en daarmee kunnen de mensen gratis in haar kappersstoel plaatsnemen.

Donaties Lees meer

De Lionsclubs komen in actie! (2)

De begin december door de Lions Club aangekondigde D·E waardepuntenactie gaat nu echt van start. De inzameladressen zijn bekend.

Donaties Lees meer

Landelijk kerstpakket voor elk huishouden

Met dank aan een grote groep donateurs, kunnen we ook dit jaar een kerstpakket aanbieden aan alle huishoudens die gebruik maken van de voedselbanken.

Donaties Lees meer

De Lionsclubs komen in actie! (1)

Gedurende de maand december 2019 gaan de Lionsclubs en de voedselbanken voor de achtste keer Douwe Egberts waardepunten inzamelen.

Donaties Lees meer

Danny Blind geeft aftrap Lidl en Voedselbank

Lidl steunt dit najaar Voedselbanken Nederland met een actie. Consumenten kunnen bij Lidl ontbijtproducten doneren, waarna de formule daar luxe broodjes aan toevoegt.

Donaties Lees meer

Dankdag voor de Oogst: Nieuw Apostolische Kerk zamelt ook in 2019 in

Het is inmiddels een echte traditie. Op de Dankdag voor de Oogst, de 1e zondag van oktober, zamelt De Nieuw Apostolische Kerk voedsel in voor de Voedselbank. Dit jaar voor de 11e keer!

Donaties Lees meer

CEVA schenkt gered meubilair

Voor het gebruik van onze palletwagens worden onze vrijwilligers getrained door CEVA Logistics. Onlangs kregen we van hen een hoeveelheid schitterende meubels.

Donaties Lees meer

ASML schenkt kaarten voor PSV

Stadionbezoek voor een wedstrijd van PSV zit er voor de cliënten van de Voedselbank niet in. Door een mooi gebaar van ASML is er nu toch een keer de mogelijkheid.

 

Donaties Lees meer

Antoon Schellenscollege en basisschool ‘t Palet

Geweldig als leerlingen zich in een acte inzetten voor de Voedselbank. Onlangs voerden 2 scholen tegelijkertijd zo’n actie. 

Donaties Lees meer

Hoogstamboomgaard Acht

Elk najaar leveren de vrijwilligers van Hoogstamboomgaard Acht een grote hoeveelheid biologisch fruit af bij de Voedselbank. Maar in het voorjaar is het ook genieten geblazen in deze monumentale boomgaard.

Donaties Lees meer

Pagina's