Donaties

Record eindejaarsacties bij de Voedselbank in 2019

Eindejaarsacties kennen we wel uit de afgelopen jaren. Aan het eind van het jaar laten velen hun hart spreken voor de medemens in nood. Afgelopen jaar was een record!

Donaties Lees meer

Leerlingen van De Korenaar zamelen voedsel in

Op 19 december mocht voorzitter Jelle Krol 16 goedgevulde kratten in ontvangst nemen die gevuld waren met de opbrengst van de inzamelingsactie van leerlingen van basisschool De Korenaar.

Donaties Lees meer

Ruim 100.000 kommen soep voor de voedselbank

Alleen de omzet van Soupalicous in 2019 in de kantine van de gemeente Eindhoven was al voldoende voor ruim 112.000 kommen soep voor de voedselbank.

Donaties Lees meer

Rocking up Xmas voor het eerst in Eindhoven

Elk jaar vindt Rocking Up Xmas in een aantal steden in Nederland plaats. Nu voor het eerst ook in Eindhoven. Vijftig gezinnen werden gelukkig gemaakt.

Donaties Lees meer

NXP eindejaarsacties!

Met de NXP Donation Week en daarbovenop een donatie van een hondertal Kerstpakketten toonden de medewerkers van NXP hart te hebben voor de medemens.

Donaties Lees meer

Kerstcadeaus voor de kinderen

De 400 kinderen van de Voedselbank Eindhoven en evenzoveel bij de voedselbanken in de omgeving kregen een kerstcadeau dankzij het Dela Fonds, de ASML Foundation en Zonnebloem Actief.

Donaties Lees meer

De WTC Young Professionals ondernemen actie voor de Voedselbank

Op 4 december werd de Voedselbank als goed doel verbonden aan de Pubquiz van de Young Professionals.

Donaties Lees meer

Actie door ABN AMRO Foundation

De ABN AMRO Foundation organiseert elk jaar wel 1 of meer acties voor de Voedselbank en daar zijn we erg blij mee! Al in november waren zij de eerste die aankondigde voor de Kerstperiode in actie te komen. Dubbel in actie te komen zelfs.

Donaties Lees meer
10 Dec

Knip bestaat 3 jaar. Pascale proficiat!

Sinds september 2016 kunnen cliënten van de voedselbank terecht bij Pascale Jansen om hun haar te laten knippen. Pascale zorgt voor een bon in het voedselpakket en daarmee kunnen de mensen gratis in haar kappersstoel plaatsnemen.

Donaties Lees meer

De Lionsclubs komen in actie! (2)

De begin december door de Lions Club aangekondigde D·E waardepuntenactie gaat nu echt van start. De inzameladressen zijn bekend.

Donaties Lees meer

Pagina's

 

 

href="https://statcounter.com/" target="_blank"> class="statcounter"
src="https://c.statcounter.com/10932704/0/9534b1f7/1/"
alt="Web Analytics">