ASML Meet & Match Volunteer Fair 2018

Op 26 juni hield ASML weer een uitstekend opgezette 'Meet & Match Voluteer Fair'. Druk bezocht door internationale deelnemers die werden toegesproken door CEO Peter Wennink.

Elk jaar organisseert ASML een bijenkomst van medewerkers en lokale vrijwilligersorganisaties. Doel is het samenbrengen van vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk. Ook dit jaar gebeurde dat en het evenement werd bezocht door talrijke organisaties waaronder de Voedselbank Eindhoven. Verder zagen we tussen de 15 deelnemers organisaties als de Stadsakkers, Samen voor Eindhoven en Humanitas.

De grote ASML baas Peter Wennink sprak de medewerkers toe (zie foto) en riep hen op gebruik te maken van de geboden mogelijkheden om belangeloos iets voor een ander te doen. De door de voedselbank aangeboden activiteiten ontlokte vele leuke reacties en -nog belangrijker- ze leverden een aantal deelnemers op. We praten dan over klussen in de vorm van: Winkelacties (aanmeldingen van teams en individueel), een Schoonmaakteam en een Klusteam.

Begin september wordt er concreet invulling gegeven aan de gemaakte afspraken.
We zijn d'r blij van...