Inzamelingen voor Pasen bij Albert Heijn

Speciaal voor het Paasontbijt of -brunch zijn er inzamelacties gevoerd bij een aantal vestigingen van Albert Heijn. 

Verschillende Albert Heijn supermarkten in Eindhoven, nl. die in de Kamperfoelielaan, Limburglaan, Meerzand, Orionstraat, Petrus Canisiuslaan, Tarwelaan, winkelcentrum Woensel en op de Woenselse Markt, hebben in het weekend van 23 en 24 maart actie gevoerd in samenwerking met Voedselbank Eindhoven om producten in te zamelen voor het Paasontbijt of –brunch. De klanten kregen de suggestie om eieren, ‘party mix afbakbroodjes’ (een mix van 3 soorten mini afbakbroodjes, 4 van elk), jam en beschuit te kopen voor de cliënten van de Voedselbank.
En met succes: in totaal zijn er ongeveer 160 kratten Paasproducten ingezameld, ruimschoots voldoende om in de week voor Pasen wat extra's in alle pakketten te kunnen doen. 

Enkele winkels hebben zelf ook een donatie gedaan o.a. Albert Heijn Woenselse Markt, waar we een volle rolcontainer eieren hebben gekregen (zie foto). 

Hierbij willen we graag alle klanten die producten gedoneerd hebben hartelijk danken voor hun vrijgevigheid maar ook de supermarkten en vrijwilligers voor hun inzet en medewerking.