Kerstborrel voor de vrijwilligers

Ook dit jaar weer een eindejaars/kerstborrel voor de vrijwilligers van de Voedselbank. Gezellig!

Elk jaar is de vraag: een eindejaarsborrel of een nieuwjaarsborrel? Het werd een Kerstborrel, waarvoor alle vrijwilligers waren uitgenodigd. Zoals gebruikelijk voerde Jelle Krol, onze voorzitter, het woord, waarbij hij even terugblikte op 2018 maar vooral ook vooruitkeek naar de wat ons in 2019 te wachten staat. Onze pogingen om in 2019 vanuit het naburige pand 15c te gaan uitdelen vormden daarvan het hoofdbestanddeel. Dat we dat daadwerkelijk kunnen gaan doen is overigens nog lang niet zeker. De kosten blijken namelijk veel hoger dan voorzien. Maar er wordt -samen met de gemeente- hard gewerkt aan een oplossing,

Na een oliebol (of twee) wat knabbelnootjes, een lekker stukje worst, heerlijke broodjes en niet te vergeten een lekker glaasje bier of wijn (of twee...) en terwijl de stemming steeg, was er aandacht voor het uitreiken van een aantal EPT certificaten. Twaalf vrijwilligers hadden namelijk (georganiseerd door Frans Miermans en gesponsord door Ceva Logistics) een opleiding gevolgd voor de Elektrische Pallet Truck. Het certificaat werd aan hen overhandigd door Marcel Snoeren, kwaliteitsmanager van Ceva Logistics.

Het was zo gezellig dat sommige vrijwilligers moeite hadden om weer huiswaarts te keren, ondanks dat ze bij het weggaan een heus kerstpakket meekregen en een tas met leuke spulletjes.

Nog even nagenieten? De foto's kunnen de vrijwilligers bekijken en downloaden als ze op deze website inloggen.