Knipbank nu officieel geopend

De Knipbank startte al in september, maar werd op 30 november officieel geopend door wethouder Renate Richters.

We berichtten er al eerder over: De Knipbank waar cliënten van de Voedselbank en hun gezinsleden zich door Pascale Jansen (links op de foto) gratis kunnen laten knippen. Al sinds september is het een succes en daar moeten we natuurlijk even feestelijk bij stilstaan. Op 30 november was het zover: de wethouder Zorg, Welzijn en Armoedebestrijding Renate Richters (van Groen Links, maar rechts op de foto) komt de Knipbank officieel openen. 

De media zijn aanwezig in winkelcentrum Blixems en ook een grote groep genodigden waren afgereisd naar Blixembos. Er is koffie en een feestelijke taart. De wethouder houdt een toespraak waarin ze Pascale prijst voor dit prachtige initiatief. En Pascale maakt van de gelegenheid gebruik om een hele rij mensen te bedanken die haar hebben gesteund om dit mogelijk te maken.

Het was erg inspirerend en gezellig. 
Maar hoe gaat het verder? Daar heeft Pascale een duidelijk antwoord op: er zijn weer nieuwe bonnen voor januari!

Maar daar blijft het niet bij. Graag zou ze willen uitbreiden met meerdere kappers, wellicht een extra locatie, een penningmeester en een secretaris. Wie belangstelling heeft kan mailen naar: pascale-lumens@hotmail.com. En een donatie is ook zeer welkom. Doen!