Open Dag bij de Voedselbank

Op zaterdag 20 oktober heeft de Voedselbank Eindhoven voor het eerst een Open Dag georganiseerd. Over belangstelling viel niet te klagen...

De week van 15 tot 21 oktober was de Week van de Armoede, reden voor veel voedselbanken in Nederland om een Open dag te organiseren. Ook de Voedselbank Eindhoven zette de deuren wijd open. Iedereen mocht een kijkje komen nemen, kon een praatje maken met de vrijwilligers en kreeg een rondleiding.

Van 11 uur tot 15 uur was het een komen en gaan van groepjes mensen die naast de rondleiding ook konden meedoen met een tombola -opbrengst voor het goede doel- .En voor de kinderen was er een leuke grabbelton.
We oogsten veel reacties in de vorm van "dit is een veel grotere organisatie dan ik had gedacht" en vooral de klaskokaal-grote koel- en vriescellen maakten indruk. 

Ook het feit dat de voedselbank een 100% vrijwilligersorganisatie is, was vaak een eye-opener.
We zijn erg blij met de grote opkomst en het doet ons goed dat alle politieke partijen vertegenwoordigd waren, vrijwel allemaal met met een Eindhovens gemeenteraadslid.  
Wij kijken met elkaar terug op een geslaagde dag en bedanken iedereen die is langsgekomen voor de getoonde belangstelling!