Ruim 100.000 kommen soep voor de voedselbank

Alleen de omzet van Soupalicous in 2019 in de kantine van de gemeente Eindhoven was al voldoende voor ruim 112.000 kommen soep voor de voedselbank.

Soupalicious doneert kommen soep aan de voedselbanken in Nederland, waaronder die in Eindhoven. Voor iedere kom soep die Soupalicious verkoopt doneert zij ook een kom aan de voedselbank.
De heerlijke biologische soepen worden verkocht in diverse kantines, zoals die van de gemeenten Eindhoven, Den Bosch, Boxmeer, Haarlem en Meierijstad (Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode) en bedrijven als PWC, Van Spaendonck Group, Lunchtafel.nu en Droomparken.
Zelf houden ze nauwkeurig bij hoeveel er exact worden verkocht. De teller stond afgelopen december op 112.419 voor alleen al de gemeente Eindhoven!
Hier zijn wij als Voedselbank natuurlijk enorm blij mee.

De gemeente is niet de enige instelling die de soepen van Soupalicious in de bedrijfsrestauratie serveert. Ook bij bijvoorbeeld de GGZe gebeurt dit vol enthousisme. Zie daarvoor dit filmpje https://youtu.be/Mc1vU-OV_0A
 Milco Aarts, initiatiefnemer en oprichter van Soupalicious zegt ervan: "Als instelling goed doen door lekkere en gezonde soep te eten. Dat gaat GGZE, een van de grootste werkgevers van Eindhoven goed af. Door Soupalicious soepen af te nemen, doneerden ze inmiddels al meer dan 60.000 kommen soep aan de lokale voedselbank. Tijd voor een feestje met raad van bestuurvoorzitter Joep Verbugt."

Soupalicious, gefeliciteerd met dit succes en hartelijk dank namens al onze cliënten en vrijwilligers.