Salto school De Opbouw houdt MUD-run !

De leerlingen van Salto school De Opbouw hebben op 20 juni bij de speeltuin aan de Jacob van Campenweg een sponsorloop gehouden voor het goede doel: De Voedselbank Eindhoven. De opbrengst was fantastisch!

Directeur Harry Voss had er al voor gewaarschuwd in de nieuwsbrief aan de ouders dat de kleren van de kinderen wel eens nat of vies zouden kunnen worden. Dus liever 'oude' kleren aan bij de sponsorloop voor de Voedselbank Eindhoven. Het zou immers een 'mud-run' worden met een parcours met allerlei hindernissen.

Van het evenement werd verslag gedaan door een team reporters dat bestond uit Isa en Frans. Het verslag bevat een mooie foto en een reportage: "Deze foto is genomen bij de Mud Run. De kinderen van de Opbouw hebben vandaag heel hard gesport om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze goede doel van dit jaar: de Voedselbank Eindhoven. Binnenkort is bekend hoeveel geld onze kinderen hebben verdiend!"

 

Intussen kennen we de opbrengst. Deze wordt duidelijk weergegeven op de poster die de leerlingen zelf vervaardigden: Een fantastisch resultaat en de mensen die wij hiermee kunnen helpen zijn er superblij mee!.

Dank jullie wel!