Winkelacties ook in 1e helft 2018 succesvol

De enthousiaste winkelactievrijwilligers zijn ook in de eerste 6 maanden van 2018 op pad geweest. Met de mooie opbrengst leveren deze maandelijkse inzamelingen een prachtige aanvulling op de voedselpakketten.

Het is bijna traditie: iedere maand trekt een groep vrijwilligers de aandacht bij een supermarkt om klanten te vragen naast hun boodschappen ook een product voor de voedselbank te kopen. Maar liefst 216 kratten vol met lang houdbaar voedsel was de opbrengst van de acties in de eerste helft van 2018. De vrijwilligers stonden bij de Jumbofilialen aan de Gerretsonlaan en in Winkelcentrum Woensel. Daarnaast bij de Albert Heijn winkels aan het Franz Leharplein, aan de Insulindelaan en bij de AH XL aan de Limburglaan.

Bij de laatstgenoemde vestiging van Albert Heijn is op 28 april bijgaande foto gemaakt. Er is duidelijk op te zien op welke geweldige wijze de actie door het filiaalmanagement en het personeel wordt ondersteund door een speciale hoek van de winkel hiervoor in te richten..

We willen heel graag de vrijgevige klanten, de winkels en de enthousiaste vrijwilligers bedanken, mede namens onze cliënten die hierdoor ook eens producten krijgen die zij zelf niet kunnen kopen.